Jaaroverzicht 2022

Gepubliceerd op 30 december 2022 om 12:26

Jaaroverzicht 2022

begin 2022 is mijn beleving en de uitvoering van spiritualiteit weer echt een soloding geworden, zoals het ooit ook allemaal is gestart. Online heb ik gelukkig veel contacten en ik lees deze periode veel boeken over sjamanisme, waaronder van Alberto Villoldo en Marcela Lobos. Het betekent een verdieping van mijn huidige technieken en een uitbreiding van mijn acties richting een gezonder leven. Lichaamsgericht werk met veel oog voor de voorouderlijke lijnen en de connectie met het land. De focus op het verwerken van trauma, wat zich vastzet in het lijf, zorgen voor een meer holistische aanpak van de gezondheidsklachten waar ik nu al langere tijd mee in gevecht ben. Op de grond van mijn voorouders voel ik die verbinding het beste: Drenthe, Friesland, Groningen – maar ook de Veluwe en de omgeving waar ik nu leef. Vanaf maart ga ik ‘in de leer’ bij goede vriendin, Suuz. Wat start met een sessie Soulretrieval, ontvouwt zich binnen korte tijd in het volgen van de inwijdingen van de Munay Ki. Deze staan al jaren op mijn verlanglijstje maar zijn typisch zoiets wat er nooit van is gekomen. Blijkbaar is het juist nu de juiste tijd. Het wordt gegoten in een individueel traject, waardoor het van onschatbare waarde is voor het hervinden van mijn fysieke gezondheid. Maar niet alleen fysiek, ook op spiritueel niveau wordt er veel in werking gezet. Mijn Kern wordt hersteld, en mijn verbindingen met mijn krachtbronnen, mijn powerhouses, waardoor ik zelf ook weer in die kracht kan gaan staan. Door dit traject hervind ik mijn passie en heb ik weer de juiste vibe om mijn praktijk weer in het aardse neer te gaan zetten. Hieruit zal halverwege het jaar de Rode Godin officieel worden erkend. Een initiatief wat al bestond, maar nog heel ijl aanwezig was. Ze krijgt nu handen, voeten, een heerlijk sensueel lijf en bestaansrecht. Met een visie voor nog meer delen en helen in 2023. Vanaf maart 2022 stroom ik samen met bestie Ruby, en andere lieve schatten vanuit mijn bestaande spirituele en heksennetwerk mee in de flow die wordt neergezet door een aantal prachtige mensen op de Permacultuurtuin in Hellevoetsluis. We dansen en lachen wat af, in en bij de Houtcirkel en in de kas worden aardig wat bakkies gedronken. Er ontstaan nieuwe connecties die voelen als een her-verbinden met oude bekenden; oude bekenden worden nieuwe vrienden. Heerlijk. Mijn hart danst. Wat is het fijn om een fysieke plek te hebben buiten onze huizen, om die connecties aan te gaan en het jaarwiel te kunnen vieren. We vieren de equinoxen, Beltane, Litha en Yule, sjamanen en godinnen cirkels, gemengde feestjes en workshops. Het is intens genieten. Ik rond in mei mijn HSP-coaching af, ben enorm trots op mezelf en blij dat ik nu meer handvatten heb om anderen te begeleiden tijdens hun reis en het leren omgaan met hun hoogsensitiviteit. Ik kijk uit naar 2023 waarin ik samen met Suuz verder handen en voeten zal gaan geven aan mijn groei binnen het sjamanistische pad. Voor de Rode Godin zie ik in 2023 een aantal mooie ontwikkelingen die alle ruimte krijgen om zich te ontplooien. Het blijft een waar feestje om mijn passie levensadem in te blazen. Eind 2022 in de donkere maanden doe ik een aantal rituelen, solo en samen met mijn partner in crime. Deze rituelen zorgen ervoor dat mijn spiritualiteit en de uitvoering ervan nog meer voeten in de aarde krijgt en stevige wortels mag groeien – ik voel de stabiliteit en de nodige gronding die het mij biedt. Hoe het ingezet kan worden als een zeer diverse tool, om te genezen, te voeden, verbinding te maken, af te voeren en nog zoveel meer. En wederom zorgt de balans, het beste van beide werelden, solo en samenwerkend, voor een gevoede ziel en daardoor een gezonder lichaam.

en zo sluit ik zo dadelijk 2022 af – met een warm gevoel van binnen,

omdat niet alles wat verloren is, kwijt hoeft te zijn; de dood definitief is

maar ook vele lessen te bieden heeft en slechts een ‘grensgebied’ is

~ een ‘dat wat wij niet langer zien’ maar wat nog volop aanwezig is ~.

2022 heeft mij zoveel getoond, mij zoveel laten voelen,

dat ik dit keer écht geloof in een komend jaar wat nog zoveel meer te bieden heeft.  

2023, houdt je vast – ik kom eraan!  

Huppelend, chantend, drummend, beschilderd en blootvoets❤ 💃

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.