Wat gebeurt er als je je aanmeldt voor een consult?

 

Divinatie & Orakels

Om een beter inzicht te krijgen in jezelf en situaties waarmee je wordt geconfronteerd in het leven, wordt al duizenden jaren gebruik gemaakt van orakels en divinatie. Ik maak graag gebruik van de tarot of orakels om dieper tot de kern te komen.  We krijgen op deze manier inzichtelijk waar je nu staat, waar obstakels liggen en wat de lessen zijn die je hieruit kan leren. 

 

 

 

Astrologische blauwdruk

Voor aanvang vraag ik jou om een aantal persoonlijke gegevens. Op basis van deze waarden maak ik een astrologische karakterschets. Met hulp van deze schets gaan wij samen dieper in op jouw sterke en minder sterke kanten. Je krijgt als het ware een blauwdruk van jou potentieel. Hiermee kan je zoveel meer uit jezelf en je leven halen. Een echte aanrader!

 

Spirituele Coaching

Na de intake, die telefonisch, via videobellen of fysiek plaats vindt, volgt een fysieke kennismaking waarin wij samen bepalen aan welk(e) doel(en) jij wilt werken.

Elk traject is maatwerk, er word gekeken naar wat jij nodig hebt, en hierop wordt het traject aangepast.

Naast de traditionele hulpmiddelen die je verwacht bij een coach of counseling, maak ik gebruik van diverse spirituele technieken en middelen, afkomstig uit het paganisme en het sjamanisme.

 

Energiewerk & Healing

We starten met een fysieke kennismaking en sluiten dit af met een helingsessie.  Hierin maak ik gebruik van Reiki Tera-Mai, Munay Ki en diverse andere (paganistische) technieken.

Samen bekijken we wat er bij jou speelt, waar je aan wilt werken. Tijdens het energiewerk maak ik gebruik van diverse technieken. De eerste sessie duurt circa 1,5 uur. Volgende sessies duren ca. 45 tot 60 minuten.

Je verlaat gegarandeerd ontspannen de tafel!

 

Tarieven

Product Prijs
Consult divinatie (45 tot 60 minuten) € 50,=
Consult healing / energiewerk € 50,=
Astrologie consult inclusief rapport (90 minuten) € 90,=
Coaching intake € 65,=
Coaching consult € 50,=