Wie is de Rode Godin?

 

De drijvende kracht achter de Rode Godin ben ik, Claudia, geboren in de jaren '70 in een rustig en groen deel van Rotterdam. In het dagelijks leven ben ik o.a. mama, vriendin, dochter, geliefde, heks en priesteres. Een aantal jaren geleden heb ik samen met mijn zuster in de hekserij "Nehalennia's Tribe" opgericht. Vanaf 2013 zijn vanuit dit samenwerkingsverband workshops, vrouwencirkels en openbare rituelen georganiseerd. 

 

Sinds ik ruim 30 jaar geleden mijn eerste voetstappen op het heksenpad zette, heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Tot mijn gereedschapskist behoren Reiki, Tera Mei Reiki en Aura- en Chakra healing en Edelsteentherapie. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd voor Bach Bloesem- en Aromatherapeut en Herborist. Op het gebied van spiritualiteit heb ik mij verdiept in de traditionele hekserij (wicca), het vormgeven van rituelen als een solitaire heks, diverse stromingen binnen de magie en sjamanistische technieken. Als hulpmiddel bij de consulten maak ik graag gebruik van astrologie, tarot en/of divinatiemiddelen. 

 

Ik deel met liefde en vanuit volle overtuiging mijn magische ervaringen en spirituele visie op het dagelijkse leven. Het is voor mij een kunst op zich, om het leven vanuit een magische wijze te ervaren; de mooie maar meer nog de minder mooie aspecten. Hoe ga je om met tegenslagen? Wat kan bijdragen aan het ervaren van meer energie in het dagelijks leven? Hoe leef je vanuit jouw volle overtuiging? Ik ga graag met jou in gesprek om samen uit te zoeken en te ervaren wat voor jou werkt. Wat doe je als je vastloopt of vast dreigt te lopen op een bepaald moment in je leven? Op het gebied van coaching ligt mijn specialisatie in preventie van burnout- en stress en HSP (hoog sensitiviteit).

 

In al mijn werkzaamheden neem ik mijn eigen persoonlijke ervaringen mee en de opgedane kennis vanuit het magisch leven. Samen met een dosis paganistische levenswijsheden wordt dit een mooie mix waarmee ik jou kan inspireren en kan begeleiden om die middelen te vinden die jou als persoon en als energiewezen bekrachtigen. Ik ben gedreven om mijn kennis en kunde te delen, om anderen te begeleiden op hun pad. Dit kan door middel van energiewerk, healing en/of coaching. Je kan ook kiezen voor een enkele sessie Tarot, Divinatie of Orakelen. Mijn werkgebied ligt in  de omgeving van Hellevoetsluis en Spijkenisse. Indien gewenst kan ik voor een meerprijs ook bij jou thuis of in de natuur een sessie vormgeven.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer over het hoe en waarom ik heb gekozen voor de naam "de Rode Godin"? Dit lees je terug bij het onderdeel "Missie". 

“Only when we are brave enough

to explore the darkness

will we discover

the infinite power of our light.”

Brené Brown