Missie van de Rode Godin

I am the Spell...

 

Ik heb gekozen voor de naam "de Rode Godin" omdat zij voor mij een zeer belangrijke rol speelt bij het terugnemen van mijn energie en mijn kracht. Voor mij is Zij de krachtbron, een natuurkracht die op ieder moment, op iedere plek overal aanwezig is. Op de momenten dat het even niet zo lekker gaat, put ik hier de kracht uit om door te gaan. Voor mij is Zij de de Godin van de Basis, gerelateerd aan het wortelchakra. De kleur rood geeft niet alleen kracht, maar ook stabiliteit - het met beide voeten op aarde staan. Het verbonden zijn met het eerste chakra, zorgt voor bedding en een veilige basis. Van hieruit heb je de mogelijkheid om de Energie vanuit Moeder Aarde te kanaliseren en deze op een productieve wijze in te zetten in je eigen leven. Voor mij is zij de Oermoeder, de plek waar ik thuis kan komen – waar ik altijd welkom ben, ongeacht hoe ik eruit zie, hoe ik me voel, wat ik heb gedaan of juist heb nagelaten.

 

Maria Magdalena, de priesteres van Liefde, Eenheid en Vertrouwen is in mijn visie een prototype van de Rode Godin. Zij die de Bron is van alle Leven. Rood staat voor passie en vuur die beiden bijdragen aan het genieten van het leven, het volop aanwezig zijn, je rol op je nemen. Je eigen aandeel kunnen en durven zien in het grotere geheel. Je eigen pad bewandelen, in de wetenschap dat je onderdeel bent van het grote geheel. Het rood van de zonsondergang, het kampvuur en de rode lippen die gulzig het leven in al zijn facetten tot zich nemen. Rood is de kleur van Transformatie. 

 

Rood is sinds jaar en dag mijn haarkleur, mogelijk gemaakt door het gebruik van henna. Het is de kleur die mij luid en duidelijk neerzet in mijn leven. Het zorgt er voor dat ik met grote regelmaat tijd voor mijzelf inruim, die heerlijke me-time (ik-tijd). Mooi bijkomend voordeel: het is een haarkleur die het redelijk onmogelijk maakt om over het hoofd gezien te worden. Het maakt ook dat ik me krachtig voel, sexy en vrouwelijk. Het geeft me een extra connectie met de Godin in mijzelf en Haar energie. En met die haarkleur bekrachtigd het voor mij dat stukje Godin in MijZelf. Hoe zie jij de missie van jouw pure zelf? De Pure Jij, die een afgevaardigde is van dat goddelijke vonkje? Laten wij samen op ontdekkingstocht gaan!  Door de bovenstaande levensvisie voel ik me een Godin, een Priesteres die Haar gedachtengoed en energie uit mag en wil dragen.

 

Het is mijn Missie om anderen te begeleiden en te inspireren. Ik nodig jou van harte uit om mee te gaan op ontdekkingstocht. Door ervaringen uit te wisselen, te delen, wil ik het netwerk uitbreiden. Binnen de cirkel van de Rode Godin vind je een veilige, warme, liefdevolle plek waar iedereen welkom is. Ik zie je graag voor een consult of binnen de cirkel 💖

Wees Welkom!

 

 

Wij zijn Godinnen. Wij zijn Goden. Wij Zijn Kracht.

Wij zijn de Priesteressen van ons eigen leven.

Wij zijn het Leven.

Wij Transformeren en wij Kunnen Transformeren.

Laten we samen op pad gaan…

 

[eigen tekst]